Kennismaken met Spectrum 24 en haar werkwijze

Spectrum 24 is Heleen Rook. Zij werkt sinds 1994 als ergotherapeut in revalidatiecentra, verzorgingshuizen en ziekenhuizen. Vanaf 2003 is Heleen Rook werkzaam als zelfstandig gevestigd ergotherapeut.

‘Mijn passie is samen met een cliënt onderzoeken hoe er meer licht kan komen in het dagelijkse leven. Ieder persoon heeft de kracht in zich om een draai te geven aan zijn of haar leven. Met mijn praktijk Spectrum 24 bied ik net dat extra steuntje in de rug. Spectrum staat voor de zeven kleuren in het licht. Het getal 24 symboliseert de 24 uur die er in een dag zitten en de keuze om deze tijd in te richten: in actie of rust, energie geven of bijtanken, alleen of samen.’

Spectrum 24 is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Ergotherapie en werkt ook volgens de evidence-based practice met de vier speerpunten van de vereniging:
Jeugd en Gezin
• Arbeid en Gezondheid
• Chronisch zieken
• Ouderen

Voordat aan een hulpvraag gewerkt kan worden is er eerst een uitgebreid intake gesprek. Hier formuleren we de hulpvraag en de werkwijze. Op die manier zijn de vorderingen en het eindresultaat meetbaar.

Neem gerust contact op
Heleen Rook
Wagenschuurstraat 30
8043 XW Zwolle
tel: (038) 423 49 53
e-mail: info@spectrum24.eu